Project: Refurbishment of office entrance and reception

Location: Victoria House Watford
Contract Period: 8 Weeks
Value: £90,000

Refurbishment of the entrance and lift lobby of an occupied office block, to include upgrading of the disabled toilet.

The detailed co-ordination between the project management team, designer and with the mechanical and electrical sub-contractors was a key factor. The centrepiece of the entrance lobby was a new walnut veneered ribbed wall and reception desk.

To minimise disruption to the tenants, a significant amount of work was carried out in the evening and at weekends, with segregation of the working site and public areas.

The disabled toilet facility was fully upgraded in line with DDA requirements and in keeping with the style and quality of the new reception area.

This was a high quality refurbishment of a town centre office providing an impressive, modern and bright entrance area. The client was so delighted with the outcome that we are now commencing joint further projects with them.

vh2 vh1